Кога се гледаш …

Кога се гледаш во огледало и сакаш да го скршиш, не е огледалото тоа што треба да биде скршено, туку ти си тој, кој треба да се промени.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s